تعجبآور نیست که شما بخواهید به یک اینفلوئنسر اینستاگرامی تبدیل شوید که با جذب اسپانسر ، از این راه پول کسب کنید. قیمت متوسط برای کسب درآمد از یک پُست اینستاگرامی ، 300 دلار است و اگر موفقتر شوید، مانند یوگی راشل براتن، میتوانید 25000 دلار برای هر پُست درآمد کسب کنید.
اما ایدهی جذب اسپانسر برای پست های اینستاگرام شما ممکن است برایتان خندهدار بهنظر برسد. شاید شما تصاویر چتربازی خود را پُست نمیکنید، اما ممکن است عکسهایی از صبحانهی خود را پُست میکنید. خب با این حال ، بیش از آنچه که فکر میکنید، قابلعرضه هستید.
اینستاگرام به یک کانال بهشدت محبوب برای تبلیغ محصولات برندها تبدیل شده است. Influencer Central دریافته که مصرفکنندگان، اینستاگرام را ششمین رسانهی تاثیرگذار در تصمیمگیری برای خرید خود میدانند.
محبوبیت اینستاگرام ممکن است باعث شود احساس کنید این پلتفورم در حال حاضر آنقدر شلوغ است که نمیتوانید در آن خودنمایی کنید. اما نکته در اینجا است که برندها بهسرعت متوجه قدرت افراد عادی در تبلیغ محصولات خود میشوند. میکرو اینفلوئنسرها یا افرادی که تعداد دنبالکنندگان کمی در مقایسه با بازیگران بزرگ این پلتفورم دارند، بیشترین میزان مشارکت را در بین مخاطبان خود مشاهده میکنند.
به این موضوع، به این شکل نگاه کنید: هنگام خرید یک محصول، من به توصیهی بهترین دوست خود اعتماد میکنم که او هم به توصیهی کیم کارداشیان اعتماد کرده است. من به بهترین دوستم اعتماد دارم، ما علاقمندیهای مشابهی داریم و من میدانم که توصیههای کیم کارداشیان هم اصیل و معتبر است.
چنین مفهوم مشابهی برای میکرو اینفلوئنسرها صادق است . با یک استراتژی صحیح، مخاطبانتان شما را بهعنوان یکی از دوستان واقعی خود میبینند. بههنگام تصمیمگیری برای خرید، هرچه آنها بیشتر به مشاورهی شما اعتماد کنند، احتمال حمایت مالی از شما بیشتر میشود.
استفاده از اینستا برای بیزینس 2020 بیشتر بخوانید
در اینجا، همهی کارهایی را که باید برای گرفتن و جذب حمایت مالی ( اسپانسر ) در اینستاگرام انجام دهید، به شما نشان میدهیم، حتی اگر در حال حاضر فالووری نداشته باشید. برای شروع، این مقاله را بخوانید.
- نحوهی گرفتن حمایت مالی در اینستاگرام
- پُست اینستاگرامی دارای اسپانسر چیست؟
- استفاده از هشتگهای #تبلیغات (ad#) و #اسپانسر (spon#)
نحوهی جذب اسپانسر در اینستاگرام
1- برند خود را تعریف کنید.
2- مخاطب خود را بشناسید.
3- پیوسته پُست کنید.
4- از هشتگها و تگهای جغرافیایی استفاده کنید.
5- برندها را در پُستهای خود تگ کنید.
6- اطلاعات تماستان را در بیوی خود وارد کنید.
7- حمایت مالی را مشخص کنید.
8- ارزش خود را بشناسید.
1- برند خود را تعریف کنید.
اگر بتوانید جایگاه خود را مشخص کنید، بهترین مشارکت را خواهید داشت. آیا میخواهید مطالب مرتبط با غذا و سلامتی را پُست کنید یا بر مُد تمرکز کنید؟ به هر حال، تثبیت برند تجاری خود مهم است.
علاوه بر نوع محتوایی که پُست میکنید، برند تجاری ارتباط زیادی با زیباییشناسی کلی شما دارد. چگونه میخواهید پُستهای خود را شکل دهید؟ پیام شما چیست؟ برای تحکیم بیشتر برند خود، ممکن است بخواهید یک موضوع منسجم در فید خود ایجاد کنید.
صراحت، نکتهی کلیدی و مهمی است. پُستهای یک اینفلوئنسر خوب، قابلتشخیص و منحصربهفرد است- وقتی یک کاربر در حال بررسی فید خود است، هر بار که پُستی از آن اینفلوئنسر را میبیند، میتواند مکثی کرده و آن را تشخیص دهد. با مشاهدهی مطالب مشابه، به آن برند بهعنوان یک متخصص در این زمینه اعتماد خواهد کرد. اگر اینفلوئنسر ناگهان و تصادفاً مسیر خود را تغییر دهد، ممکن است کاربر دیگر آن محتوا را درک نکند یا به آن اعتماد نکند.
علاوه بر این، ممکن است بخواهید بر روی برند اینستاگرامی خود، آنلاین کار کنید. ایجاد یک وبسایت با زیبایی و پیامرسانی مشابه، روش خوبی برای انجام این کار است- هرچه اکانتهای شبکههای اجتماعی خود را بیشتر منسجم سازید، برندها در تشخیص اینکه چگونه میتوانید به آنها کمک کنید، کار سادهتری خواهند داشت.
2- مخاطبان خود را بشناسید.
آگاهی از مخاطب خود، برای متقاعد کردن یک برند برای کار با شما حیاتی است. این برای شما نیز سودمند است- اگر درک درستی از مخاطبان خود داشته باشید، میتوانید بهدرستی تشخیص دهید که کدام برندها در استفاده از شما بهعنوان اسپانسر خود، بیشترین موفقیت را کسب میکنند.
با اصول اولیه شروع کنید- جنسیت، سن و موقعیت جغرافیایی جمعیت هدف شما چیست؟ کدامیک از پُستهای شما را بیشتر دوست دارند؟ در چه ساعاتی از روز بهترین پاسخ را به محتوای تولیدی شما میدهند و چهچیزی از این ماجرا برداشت میکنید؟
اطلاعات جمعیتی جمعآوری شده به شما کمک میکند تا با برندهای تجاری همکاری کنید. برندها میخواهند بدانند که اگر با شما کار کنند، میتوانند به چه مخاطب هدفی برسند. توضیح این موضوع که “مخاطبان شما زنان شاغل عمدتاً از نیویورک هستند که غالباً صبحها از اینستاگرام استفاده میکنند و محتوای تناسب اندام را ترجیح میدهند” قطعاً بهتر از این است که صرفاً بگویید: “مخاطبان شما زنان هستند.”
استفاده از استوری در دیجیتال مارکتینگ 2020 بیشتر بخوانید
3- پیوسته پُست کنید.
CoSchedule از 14 مطالعهی تحقیقاتی، اطلاعاتی را جمعآوری کرده تا مشخص کند هر چند وقت یکبار باید در رسانههای اجتماعی پُست بگذارید. برای اینستاگرام، آنها دریافتند که شما باید حداقل یکبار در روز پُست کنید، اما میتوانید سه بار در روز نیز پُست کنید.
CoSchedule همچنین 8:00 تا 9:00 صبح و 2:00 صبح را بهترین زمان برای پُست کردن میداند.
برای افزایش فالووران خود، مهم است که حداقل روزی یکبار پُست کنید. الگوریتم اینستاگرام، محتوای جدید و تازه را ترجیح میدهد و شما نمیخواهید مخاطبانتان شما را آنفالو کنند یا از فقدان ثبات، شما را فراموش کنند.
با این حال، باید بفهمید که چهچیزی برای شما و مخاطبان شما بهتر است. شاید مخاطب شما وقتی سه بار در روز پُست میگذارید، احساس ناخوشایندی داشته باشد یا شاید آن را ترجیح میدهد. شاید مخاطب شما ظهر بیشتر با پُستهای شما درگیر میشود. برای فهمیدن این مسئله، به آزمون و خطا و همچنین ابزارهای سنجش اینستاگرام نیاز است.
4- از هشتگها و تگهای جغرافیایی استفاده کنید.
هشتگها محتوی شما را قابلکشفتر میکنند. بنابراین، برای افزایش فالوورهای خود، استفاده از هشتگها ضروری است. شما میتوانید از حداکثر تا 30 هشتگ در هر پُست استفاده کنید، اما TrackMaven، استفاده از 9 هشتگ را بهعنوان بهترین گزینه برای افزایش مشارکت میداند.
شما باید از هشتگهای مربوط به محتوای خود، تا هر تعداد ممکن استفاده کنید. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که هشتگهایی که استفاده میکنید، ممنوعه نیستند.
بسیار مهم است که هشتگهایی را انتخاب کنید که خیلی طولانی نباشند. برای مثال، #زندگی_سالم (Healthyliving#) بیش از 20،000،000 پُست دارد، در حالیکه #نکاتی_برای_زندگی_سالم (healthylivingtips) فقط 13،000 پُست دارد. هرچه رقابت کمتر باشد، کشف محتوای شما راحتتر خواهد شد.
وقتی صفحهی یک هشتگ را مرور میکنید، میتوانید درک عمیقتری از نوع محتوای موجود در مورد پُست خود داشته باشید. Healthylivingtips# ممکن است به طور معمول دارای پُستهایی با دستورالعملهای غذایی باشد، در حالیکه پُست شما مربوط به دوچرخهسواری است- این میتواند شما را از استفاده از آن هشتگ منع کند.
تگهای جغرافیایی هم به همان اندازه مهم هستند، اما به یک دلیل دیگر. در صورت علاقه به یک مکان خاص، تگهای جغرافیایی به افراد کمک میکنند تا شما را پیدا کنند. این به شما کمک میکند دنبالکنندگان بیشتری کسب کنید و همچنین به شما کمک میکند برندهایی را که علاقهمند به دستیابی به یک جمعیت هدف خاص هستند، جلب کنید. برای مثال، شاید یک بوتیک ببیند که شما اغلب نکات مربوط به مُد را از منطقهی کالیفرنیا پُست میکنید و آنها بهدنبال جلبنظر مردم آن منطقه هستند- این یک بازی برد-برد است.
5- برندهای پُستهای خود را تگ کنید.
خُب، الان شما رسماً آمادهی شروع ارتباط با برندها هستید. برند و مخاطب خود را تعریف کرده و پُستهای معتبر و باکیفیتی ایجاد کردهاید. الان، شما باید دارای ایدهی خوبی از این موضوع باشید که چه نوع مشاغلی از همکاری با شما بهرهمند میشوند.
مهم است که از برندها یا کسب و کارهای کوچک شروع کنید. اگر به مراقبت از پوست علاقه دارید، مستقیماً به سراغ برند Estee Lauder نروید ، در عوض، استارتآپهای کوچک مراقبت از پوست را که قبلاً در اینستاگرام دیدهاید، تگ کنید.
بیایید به این مثال نگاهی بیندازیم- @Tzibirita، یک اینفلوئنسر سفر، این تصویر را از خود که ساعت Paul Hewitt در دست دارد، پُست کرد. تصویر با کیفیت بالا و متناسب با برند اوست و او @paul_hewitt را در توضیحات خود تگ میکند. حتی اگر پولی توسط Paul Hewitt پرداخت نشود، باز هم میتوانید این نوع محتوا را پُست کنید و برند آنها را در پُست خود تگ کنید. در حالت ایدهآل، حداقل شما در رادار آنها قرار میگیرید.
با برندهای کوچک شروع کنید و آنها را در توضیحات خود تگ کنید. با پاسخ دادن به کامنتهایی همچون “از کجا میتوانم یکی از این محصولات را تهیه کنم؟” یا “هزینهی آن چقدر است؟”، با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید تا آن برند خیلی زود متوجه شود که شما خود را بهعنوان یک شریک فروش مناسب برای آنها اثبات کردهاید.
جامع ترین راهنما برای استفاده از فیلتر عکس در اینستاگرام 2020 بیشتر بخوانید
6- اطلاعات تماستان را در بیوی خود وارد کنید.
بیوی خود را فرصتی در نظر بگیرید تا به برندها علاقهی خود را برای تبدیل شدن به یک اینفلوئنسر نشان دهید. یک ایمیل یا وبسایت را در آن بگنجانید تا بتوانند به شما دسترسی پیدا کنند و در صورت امکان، یک کیت رسانهای نیز داشته باشید.
برای مثال، @tzibirita فضای بیوی خود را هدر نمیدهد. او ایمیل و وبسایت خود را وارد کرده و حتی عنوان “ایجادکنندهی محتوا” را نیز به آن اضافه کرده است. برندها شکی نخواهند داشت که او برای کسب و کار و تجارت با آنها، استعداد زیادی دارد.
علاوه بر این، شما باید از وبسایت یا وبلاگ بهعنوان فرصتی برای گسترش برند خود و نشان دادن مهارتهایتان استفاده کنید. به افزودن یک Press Page به وبسایت خود فکر کنید تا برندها بتوانند نگاهی به خدمات شما بیندازند. پس از شروع حمایت مالی برندها، میتوانید آنها را به این صفحه اضافه کنید تا برندها ببینند شما تجربهی اینفلوئنسری دارید.
7- حمایت مالی را مشخص کنید.
بهدنبال برندهایی باشید که بهوضوح برای حضورشان در اینستاگرام، وقت و پول هزینه میکنند. میتوانید با تحقیق در مورد حامی مالی اینفلوئنسرهای مشابه در صنعت خود شروع کنید. بهیاد داشته باشید، اشکالی ندارد که از کم شروع کنید. کار با برندهای کوچکتر به شما امکان میدهد رزومه برای خود بسازید.
وقتی فهرستی از برندهایی را که ممکن است بخواهند با شما شریک شوند، تنظیم کردید، برای آنها ایمیلی ارسال کنید. بهوضوح و خلاصه برای آنها مشخص کنید که چهکسی هستید، چه کاری انجام میدهید و هر دستاوردی در این زمینه دارید که شما را به یک متخصص تبدیل میکند، ذکر کنید. سپس، توضیح دهید که چرا برای تبلیغ برندشان مناسب هستید و دادههایی مانند تعداد دنبالکنندگان و میانگین میزان مشارکت اکانت اینستاگرامی خود را نیز در آن بگنجانید.
بهشکل جایگزین، ممکن است شما بهدنبال ارسال یک پیام مستقیم از اکانت اینستاگرامی خود باشید. این قطعاً بیشتر مربوط به شغلی است که برای آن رقابت میکنید، اما اگر برندی روزانه صدها پیام مستقیم داشته باشد، ممکن است از بین برود.
8- ارزش خود را بدانید.
اطمینان حاصل کنید که وقتی برندها با شما تماس میگیرند، چقدر میخواهید از آنها پول دریافت کنید. استاندارد صنعتی برای 1000 دنبالکننده، 10 دلار است، اما بسته به تعداد لایکهایی که برای هر پُست خود دریافت میکنید، این مبلغ ممکن است متفاوت باشد. علاوه بر این، هرچه رشد کنید و تعداد دنبالکنندگانتان افزایش پیدا کند، میتوانید هزینهی بیشتری دریافت کنید.
برای تشویق برندها به پرداخت بیشتر، میتوانید با آنها مذاکره کنید. شاید با پرداخت 300 دلار، پنج پُست استوری اینستاگرامی و یک لینک در بیوی خود به وبسایت آنها بهمدت 24 ساعت داشته باشید. برای شیرینتر کردن معامله، میتوانید از سایر ویژگیهای اینستاگرامی نیز استفاده کنید.
وقتی ساختار قیمتگذاریتان مشخص شد، باید بدانید که چگونه یک پُست از طرف برندی که با آن کار میکنید، مورد حمایت مالی قرار میگیرد. الان، بهخاطر داشته باشید که دو نوع پُست “اسپانسری” وجود دارد: پُستهایی که برندها برای آنها به اینستاگرام پول میپردازند و پُستهایی که برندها به کاربر دیگری پول پرداخت میکنند.
آماده کردن تمپلیت برای پست بیزینس در اینستاگرام بیشتر بخوانید
پُست اینستاگرامی اسپانسر شده چیست؟
برای رسیدن به مخاطب بیشتر، پُستکننده پولی برای پُست اسپانسر شده در اینستاگرام پرداخت میکند. دو نوع حمایت مالی در اینستاگرام وجود دارد: در یک نوع، یک برند پُستی ایجاد میکند و برای دسترسی به مخاطبان بیشتر، به اینستاگرام پول میپردازد. در نوع دیگر، یک برند از کاربر اینستاگرامی دیگری- که غالباً “اینفلوئنسر” نامیده میشود- حمایت مالی میکند تا آن کاربر، پُستی ایجاد کند که بهنوعی آن برند را بهنمایش بگذارد.
در اینجا، جزئیات بیشتری در مورد هر دو نوع پُست ارائه میشود:
پُستهای تبلیغاتی
درست همچون توئیتر، LinkedIn و فیسبوک، اینستاگرام یک پلتفورم مدیریتی و بومی است. تبلیغکنندگان میتوانند از این پلتفورم برای سفارشیسازی مخاطب هدف خود- با استفاده از ویژگیهایی مانند سن، جنسیت، موقعیت مکانی و علایق- استفاده کنند و مبلغ مشخصی پول هزینه کنند تا پُستهایشان در معرض چشمان مخاطبان هدفشان قرار بگیرد.
نکتهای که باید در اینجا بهخاطر بسپارید این است که تبلیغکننده خود پُست را ایجاد و منتشر میکند. او برای دسترسی به مخاطبانی که میخواهد به آنها دسترسی داشته باشد، به اینستاگرام پول پرداخت میکند، اما ایجاد پُست وظیفهی اوست.
حمایت مالی از کاربر دیگر
این نوع از حمایت مالی، بین یک برند تجاری و یک کاربر دیگر اینستاگرام انجام میشود. بهطور معمول، آن کاربر دارای برند شخصی خود است و مخاطب خاصی دارد. این کاربر غالباً “اینفلوئنسر” نامیده میشود.
سپس این فرد میتواند از مراحلی که در ابتدای این مقاله توضیح داده شد، برای یافتن و کار با برندهایی استفاده کند که مخاطبان مشابهی را جذب میکنند. وقتی آنها برندی را پیدا میکنند که میخواهد از آنها حمایت مالی کند، میتوانند مبلغ مشخصی را برای ایجاد پُستی که شامل تبلیغ محصول یا خدمات آن برند است، از آن برند دریافت کنند. به این موضوع مانند تبلیغ یک محصول در شبکههای اجتماعی فکر کنید. درست مثل اینکه یک کسب و کار ممکن است یک شوی تلویزیونی داشته باشد تا برند سودای خود را در قسمت آخر یک سریال تبلیغ کند، آن کسب و کار همچنین میتواند به یک نفر در اینستاگرام پول بدهد تا همان نوشابه را در تصویری در فید اینستاگرامی خود تبلیغ کند.
واضح است که ایدههای اسپانسری خلاقانهتری نیز وجود دارد که میتوانید ارائه دهید- من تصمیم گرفتم با یک کلیشه همراه شوم…
اینفلوئنسرها از این نظر، شبیه مدیران تبلیغات اینستاگرام هستند که هر دو مخاطبانی را به خود جذب میکنند که ممکن است برندها به آنها دسترسی نداشته باشد. با این حال، تفاوت در این نوع حمایت مالی این است که آن برند برای دسترسی به مخاطبان خود- بهجای اینستاگرام- به اینفلوئنسر پول پرداخت میکند و بهجای تبلیغکننده، این اینفلوئنسر است که آن پُست را ایجاد و منتشر میکند.
نحوهی غیرفعال کردن “Last Online” در اینستاگرام بیشتر بخوانید
استفاده از هشتگهای #تبلیغات (ad#) و #اسپانسر (spon#)
در چند سال گذشته، برندها بدلیل استخدام اینفلوئنسرها مورد انتقاد قرار گرفتهاند، اما آنها این موضوع را برای مخاطبان خود روشن نکردهاند که این اینفلوئنسرها، چه میزان پول میگیرند.
برای مثال، فروشگاه بزرگ Lord & Taylor در سال 2016، پس از پرداخت به 50 اینفلوئنسر برای پوشیدن لباس برند آنها در پُستهای خود بدون هشتگ #حمایت_مالی یا #تبلیغات، هزینهای را به FTC پرداخت کرد.
اینفلوئنسرها قرار است در پُستهایی که به آنها پول پرداخت میشود، از هشتگ #حمایت_مالی یا #تبلیغات استفاده کنند، اما این تگها باعث ناخوشایند جلوه شدن برخی برندها میشود، چون باعث میشود آن پُست غیرواقعی جلوه کند.
در سال 2017، اینستاگرام برای مقابله با این مسئله، از ویژگی مشارکت مالی یا مشارکت با دریافت پول (Paid Partnership) خود رونمایی کرد– اگر شما برندی را در پُستی تگ کنید و آن برند رابطهی خود را با شما تائید کند، آن تبلیغ در بالای خود، برچسب “مشارکت مالی” دریافت میکند. این کار همچنین به آن برند کمک میکند تا دادههایی را در مورد عملکرد آن کمپین جمعآوری کند.
مهم است که فالوورهای شما بدانند که آیا برای تبلیغ کالا، پول دریافت میکنید یا نه. جدا از اصول اخلاقی، اگر دچار مشکل شوید، این میتواند اعتبار اکانت شما و هر آنچه که برای ساختن آن سخت کار کردهاید- یعنی ایجاد یک جامعهی معتبر و معتمد از مخاطبان- را از بین ببرد.
اگر واقعاً نمیخواهید #تبلیغ یا #حمایت_مالی را پُست کنید، راههایی وجود دارد- برای مثال، Airbnb هشتگ Airbnb_partner# را ایجاد کرد تا بدون استفاده از کلمهی “تبلیغ”، مشارکت مالی را نشان دهد.
در صورت وجود هر نوع شک و تردید، به سیاستهای اینستاگرام حتماً پایبند باشید.
در نهایت، جذب اسپانسر در اینستاگرام آسان نیست- به زمان، تلاش و پشتکار نیاز دارد. اما اگر سخت کار کنید تا خود را در صنعت و کسب و کارتان متمایز کنید و در سطح شخصی با فالوورهای خود ارتباط برقرار کنید، میتواند فوقالعاده مفید باشد.